Hva synes du om lønnskampanjen PF har kjørt i media?

Publisert Sist oppdatert

Mona Mosti Tvervik 1. konsulent ved Bodø politistasjon

Vi sivile utgår en så stor del av politiet. Jeg hadde forventet at sivile var mer synlig i lønnskampen PF nå kjører. Et eksempel på dette kunne vært å bruke sivilt ansatt kvinne alene på et lensmannskontor. For det er virkeligheten for mange av våre medlemmer. Politifolkene er ute på jobb, de sivile er alene på lensmannskontor eller i førstelinje på politistasjoner og møter der personer og situasjoner som i mange tilfeller oppfattes som meget skremmende. Jeg har en klar forventning til at PF klarer å dra inn et lønnsoppgjør som også omfatter oss sivile medlemmer.

Egil Økshoff, politibetjent Meløy lensmannskontor.

Kampanjen viser virkeligheten. I forhold til det vi blir utsatt for, henger ikke lønna på greip. Det er jo politi jeg er og ønsker å være, men spesielt det siste året har jeg tenkt mer på at jeg ikke skal være politi resten av livet hvis ikke lønnsnivået blir mer i samsvar med det vi ser rundt oss.

Lars Eirik Nilssen, politibetjent Bodø politistasjon.

Overraskende bra kampanje, kjempebra film. Jeg mener PF treffer med kampanjen. Hvis kampanjen hjelper, er dette godt anvendte penger. Jeg støtter fullt ut argumentene. De har gjort en kjempejobb. Nå krysser jeg fingrene for at dette hjelper på lønna.

Powered by Labrador CMS