Frede Hermansen
Frede Hermansen

Frede Hermansen slutter i Politidirektoratet

En av topplederne gir seg.

Publisert

Sjefen for strategi, økonomi og virksomhetsstyring i Politidirektoratet, Frede Hermansen, slutter i jobben. Han ble i statsråd i dag utnevnt som assisterende departementsråd i Forsvarsdepartementet.

Siden september 2015 har han ledet direktoratets plan- og økonomiarbeid. Det er Hermansen som har frontet fordelinga av budsjettet i direktoratet.

Hermansen ble 1. august 2013 håndplukket til jobb i Politidirektoratet for å med ansvar for å følge opp politianalysen. Han kom fra jobb som sekretær i politianalyseutvalget, hvor han satt sammen med Humlegård, og som beredte grunnen for Nærpolitireformen. To år senere fikk han plass i toppledergruppen, hvor han altså ble værende i nær to år.

– Jeg ønsker å takke Hermansen for den betydelige innsatsen han har gjort for politiet de siste fire årene. Han har hatt en krevende og viktig rolle hvor han har vært sentral i å bidra til å utvikle politi- og lensmannsetaten, og jeg ønsker han lykke til videre med nye utfordringer, sier politidirektør Odd Reidar Humlegård i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS