Krever svar om «politi-glansbilde»

- Meningsløs påstand fra justisministeren, mener Frp-topp.

Publisert Sist oppdatert

Det er Jan Arild Ellingsen, Fremskrittspartiets justispolitiske talsmann og nestleder i justiskomiteen, som går til frontalangrep mot justisminister Knut Storberget i dagens utgave av Finnmarken.

Justisministeren får mer pepper fra Ellingsen etter at han utropte Østfinnmark politidistrikt til et av landets beste.

- Det er en helt meningsløs påstand. Nå har folket talt, og de har en helt annen oppfatning enn statsråden. Situasjonen er slett ikke så rosenrød som han vil ha det til, sier stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen til Finnmarken.

I den nye innbyggerundersøkelsen til Politidirektoratet kommer det frem at Østfinnmark politidistrikt kommer dårligst ut på målingen sammen med Agder.

Finnmarken skriver at da statsråden i begynnelsen av januar besøkte Kirkenes samme dag som politimesteren fremla sin statistikk for 2008, boblet han nesten over. Begeistret erklærte han at dette var noe av det beste han har sett.

- Det er sjelden et politidistrikt legger frem så gode tall. Det er bare å gratulere hele staben. Den fortjener all mulig honnør. Senere i dag vil jeg be politimesteren fortelle meg hva som ligger bak det gode resultatet, sa justisministeren til Finnmarken.

Powered by Labrador CMS