Se politimannen Stig danse til Rihanna

– Jeg vil vise at vi er mennesker bak uniformen, sier han.

Publisert Sist oppdatert

– Det er kanskje en litt spesiell idé, men jeg og kollega Morten Hervang valgte å lage videoen av pur musikkglede. Jeg vil vise at det er interesser bak uniformen hos oss politifolk, som hos andre mennesker, sier Stig «Tonish» Tonsjø.

Han jobber som politioverbetjent og er fagansvarlig for trafikk ved Stovner politistasjon i Oslo. På fritiden har Tonsjø en lidenskap for musikk, noe han vil vise i videoen han og kollegaen har spilt inn i kontrollerte omgivelser på Oslos tak.

– Vi lagde videoen på fritiden på Grefsenkollen i Oslo. Jeg synes det er gøy å kunne lage noe som skaper litt glede og som kan være morsomt for andre.

– Positivitet er viktig

Bevæpning og politireform er blant de tunge sakene som har preget politietaten og ordskiftet om politiet det siste året. Da er det viktig å vise menneskene som jobber i etaten, mener Tonsjø.

– Videoen er kanskje et bidrag for å vise at vi er mennesker og at positivitet er viktig. Man trenger det for å skape et godt miljø i distriktet.

Tonsjø, som gjerne spiller musikk hjemme eller for andre utenfor arbeidstiden, er ikke redd for å bli eksponert dansende på internett.

– Men det blir nok med dette stuntet. Jeg har ikke planer om å gi ut noe mer, forteller han.

Ikke første gang Stig danser på film

Politiforum har også tidligere vist video av politimannens dansetrinn fra 15 år tilbake.

Da var det en kollega som sendte inn videoen av bevegelsene til en intetanende trafikkpolitimann.

De imponerende dansetrinnene fra år 2000 kan du se her.

Powered by Labrador CMS