FRA NORDLAND TIL POD: Tone Vangen.

Vangen erstatter Smedsrud

Tone Vangen, politimester i Nordland politidistrikt, blir avdelingsdirektør for beredskapsavdelingen i Politidirektoratet.

Publisert

Vangen blir Knut Smedsruds midlertidige erstatter. I forrige uke ble det kjent at Smedsrud skal jobbe for Justis- og beredskapsdepartementet det kommende året, der han skal lede arbeidet med å revidere den nasjonale strategien for forebygging og håndtering av terror.

– Jeg er veldig glad for denne muligheten, og ser fram til å bli bedre kjent med beredskapsavdelingen og politidirektoratet, sier Vangen i en pressemelding.

– Jeg kommer garantert til å lære mye, men tror også jeg har med meg nyttig kunnskap inn i POD, fortsetter hun.

Knut Smedsrud starter i sin nye jobbe 1. januar, mens Tone Vangen tiltrer som hans erstatter 1. februar. Jørn Schjelderup vil lede beredskapsavdelingen i januar. Visepolitimester Heidi Kløkstad blir fra 1. februar politimester i Nordland.

– Jeg ser fram til å få Tone Vangen med på laget. Jeg er sikker på at hun med sin lange erfaring knyttet til både fag og ledelse vil tilføre oss mye det neste året. Jeg er også trygg på at Heidi Kløkstad med sin lange erfaring vil lede Nordland politidistrikt på en god måte, sier politidirektør Benedicte Bjørnland i samme pressemelding.

Powered by Labrador CMS