- Dette finner vi oss faen ikke i

- Vi gir oss aldri.

Publisert Sist oppdatert

Nærmere 1500 politifolk i Oslo la i dag ned arbeidet i halvannen time og gikk i streiketog i rundt Politihuset på Grønland i Oslo. Dette samme skjedde i hele politi-Norge.

Årsaken er at Justis- og politidepartementet vil frata de tillitsvalgte forhandlingsretten i forbindelse med arbeidstidsordningen i politiet.

I velkjent stil sparte ikke Arne Johannessen på kruttet mot justisminister Knut Storberget fra talerstolen i parolesalen ved Politihuset på Grønland.

- Dette finner vi oss faen ikke i. Storberget har ført det norske folk bak lyset, tordnet Arne Johannessen i Politiets Fellesforbund foran en proppfull parolesal på slaget klokka 11 i dag.

- Er ikke dette det beste eksempel på at politikerne har holdt folk for narr, spurte Johannessen de nærmere 1500 medlemmene som hadde møtt opp, og høstet enorm applaus fra salen.

- Hvor er justisministeren nå, han som har gått ut og sagt at det ikke er noen politikrise i landet? Sannheten er at det er en betydelig politikrise, understreket Arne Johanessen.