Fra venstre: PF-studentenes avtroppende leder Fredrik Svendby Engen, justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp), nestleder Elisa Josefina Cabrera Hugvik og styremedlem Christopher Amundsen.

Anundsen møtte PF-studentene

Politistudentene og justis- og beredskapsministeren jobber for å skape en god relasjon. I dag møttes de.

Publisert Sist oppdatert

PF-studentene møtte i dag justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) på statsrådens kontor. Hensikten med møtet var å skape en god relasjon mellom Anundsen og Politiets Fellesforbunds studentlag.

- Bakgrunnen for dette møtet var å skape en god dialog mellom oss og justisministeren. Vi snakket mye om politiets utvikling de neste årene, spesielt med tanke på jobbsituasjonen, sier PF-studentenes avtroppende leder Fredrik Svendby Engen.

- Det er svært nyttig å ha god dialog med PF-studentene. De viser god innsikt, er konstruktive og løsningsorienterte. Samtidig er de tydelige i sine forventninger. På den måten oppnår de også god innflytelse på vegne av sine nærmere to tusen medlemmer, sier Anundsen om møtet.

Engen forteller at de snakket om hvordan de 300 ekstra politimillionene kan være med å skape en tryggere jobbutsikt for nyutdannede politifolk.

- Nærpolitireformen var også et stort tema på møtet, hvor vi diskuterte godt hva slags endringer etaten vil kunne stå ovenfor de neste årene, sier Engen.

PF-studentene satte pris på at ministeren har lyst til å høre deres stemme i samfunnsaktuelle temaer som angår politiet.

- Jeg håper at dialogen fortsetter med det nye styret, avslutter Engen, som i kveld går av som leder for PF-studentene.

Selv om han er utdannet politi, har han ikke fått jobb i politiet.

- Nei, jeg jobber i akuttpsykiatrien jeg, inntil jeg får meg jobb i politiet!

Powered by Labrador CMS