Arkiv

Fant 16 artikler om emnet jøran kallmyr [fjern]

Tittel Dato

Monica Mæland: - Vet at mange venter utålmodige på politimeldingen

Monica Mæland (H), som fredag overtok som justisminister, sier hun først skal få lest utkastet som foreligger, før hun vil komme tilbake og informere om når politimeldingen kan bli lagt fram.

Kallmyr: - Stortingsmeldingen utsatt til over jul

Stortingsmeldingen om politiet skulle i utgangspunktet kommet i sommer.

MENINGER: Kutt ut kuttet, Kallmyr!

Kuttet i opptaket til Politihøgskolen må stanses. Til neste år feirer PHS 100 år, det blir kanskje en feiring med en svært sur bismak - hvor Politihøgskolen i Oslo nærmest er radert ut.

MENINGER: Kjære Kallmyr: Et hjertesukk fra fremtidens politi

Noe må skje, noen må ta ansvar. Er du vår mann, Kallmyr?

Kallmyr kalt inn på teppet: – Alt er ikke svart, som mange vil ha det til

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) ser ingen grunn til å svartmale situasjonen i Politi-Norge – og mener tallene viser at det står bedre til enn det opposisjonen vil ha det til.

Dette vet vi om statsbudsjettet

Regjeringen har varslet 350 millioner kroner mer til politiet i 2020. Hva det innebærer, får vi vite når statsbudsjettet legges fram i dag.

Lovnadene skal følges opp

Når svar fra våre lokallag blant annet er at «Vi opplever til stadighet å få meldinger om oppdrag som er 10 mil fra nærmeste patrulje» - da er det klart at noe må gjøres.

Vil ikke svare om politimillioner

Justisdepartementet vil ikke svare på spørsmål om den varslede budsjettøkningen på 350 millioner kroner til politiet i 2020.

PHS i Stavern fredet for nedleggelse - Men uklart hvor lenge

Justisministeren varsler at Politihøgskolen i Stavern er reddet. Men departementet vil ikke si om den er fredet for lengre tid.

– Arendalsuka gikk fredelig for seg, men vi jobbet intenst i kulissene

80.000 besøkende, 1261 arrangementer og 204 stands innenfor knappe 0,2 kvadratkilometer gjorde Arendalsuka utfordrende for politiet.

Får ikke svar om antall politipatruljer

Jenny Klinge (Sp) ønsker svar på hvor mye mer politi som er ute og kjører patrulje nå, sammenlignet med før politireformen. Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) sier man mangler tall å sammenligne med.

Benedicte Bjørnland om Bogerud-saken: - Vi må ikke tape gata

Politidirektør Benedicte Bjørnland var tydelig på at det er viktig med tilstedeværelse fra politiet når slike ting skjer, og viktig med forebyggende innsats.

Kallmyr: - Når politifolk opplever at de er færre på jobb, har vi et systemproblem

I temperaturfylt debatt om politireformen, uttalte justisministeren at kanskje for mange ressurser har gått med til å opprette prosjektstillinger i forbindelse med politireformen.

Kallmyr svarer Klinge: Ikke fått tilbakemeldinger om fryktkultur

Justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) opplever at han har fått ærlige tilbakemeldinger fra politiansatte, og at etaten ikke er preget av en fryktkultur.

Ga justisministeren 45 siders dokument om politihverdagen: - Jeg ønsker å vite om dette

Da Jøran Kallmyr besøkte Sør-Øst politidistrikt fikk han 45 sider med tilbakemeldinger fra politiansatte. Hovedsakelig om en politihverdag med for få ressurser og høyt frustrasjonsnivå.

Kallmyr: - Kan ikke se for meg at de gamle lensmannskontorene ville klart å løse alle dagens utfordringer

Jøran Kallmyr (Frp) markerte seg som statssekretær under asylkrisa på russergrensa i 2015. Snart fire år senere, har Kallmyr selv tatt steget opp til statsrådposten – som Frps sjuende justisminister i rekken.

Fant 16 artikler. Viser 1–17.

Emner

Til toppen