Arkiv

Fant 14 artikler om emnet Politihøgskolen i Stavern [fjern]

Tittel Dato

MENINGER: Verdens beste politiutdanning - også i Stavern

Et stort antall ansatte ved Politihøgskolen mener regjeringens beslutning om å beholde utdanningstilbudet i Stavern, var riktig og viktig.

MENINGER: Nedtrekk ved Politihøgskolen: Usannheter om skjulte prosesser

- Påstandene om at det har vært skjulte forhandlinger med Justisministeren stemmer ikke, skriver Jørgen Johansen, næringsrådgiver i Larvik kommune.

PHS-styret slår tilbake mot politisk styring

Styret ved Politihøgskolen vedtok å understreke overfor Justisdepartementet at skolen har rett til å selv fatte vedtak de mener er best for studentene, institusjonen og samfunnet.

Antall politistudenter kuttes til 400

Hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, foreslår regjeringen. - Noe overraskende, sier rektor Nina Skarpenes.

Dette vet vi om statsbudsjettet

Regjeringen har varslet 350 millioner kroner mer til politiet i 2020. Hva det innebærer, får vi vite når statsbudsjettet legges fram i dag.

Løp for medstudenter og kreftsaken

Tredjeårsstudentene ved Politihøgskolen i Stavern har mistet en studiekamerat til kreft – og opplever nå at en annen kjemper samme kamp. Forrige uke løp de en 24-timersstafett for kreftsaken.

PHS i Stavern fredet for nedleggelse - Men uklart hvor lenge

Justisministeren varsler at Politihøgskolen i Stavern er reddet. Men departementet vil ikke si om den er fredet for lengre tid.

– I løpet av ferien får jeg ofte et annet perspektiv

Per-Ludvik Kjendlie, leder av bacheloravdelingen i Stavern, skal bruke ferien til å reflektere over mer langsiktige utfordringer på jobb – for så å komme tilbake med ny inspirasjon.

Fotofinish for Stavern-studentene

Framtiden for Politihøgskolens avdeling i Stavern er usikker, men det la ingen demper på feiringen da 2019-kullet ble uteksaminert.

Forsker om ny studie: - Bør vurdere treningskrav for politiansatte

God fysisk form gjør at du takler akutte stressende situasjoner bedre, ifølge ny forskning. Også når situasjonen ikke er fysisk.

Framtiden til PHS i Stavern: - Vi har ikke gitt opp kampen

Varaordfører Olav Nordheim i Larvik kommune forventer at regjeringspartiene sørger for at bachelorutdanningen i Stavern består. - Vi har fortsatt påvirkningsmuligheter. 

Nytt vedtak: Hvis studentene blir færre kuttes bachelorutdanningen i Stavern

- Jeg forstår uro og skuffelse i Stavern, de ansatte har gjort og gjør en svært god jobb, sier rektor Nina Skarpenes.

Reagerer på forslag om Stavern-nedleggelse: - Kan ikke akseptere dette

Arbeiderpartiet og Sentepartiet mener man må se på ny plassering for Politihøgskolen før man vurderer å legge ned i Stavern. 

Vil legge ned Bachelorutdanningen i Stavern: - Katastrofe

Foreslås nedlagt av Politihøgskolens ledelse og POD.

Fant 14 artikler. Viser 1–15.

Emner

Til toppen