PEPPERKAKEBY: På operasjonssentralen i Nordland har noen ivrige kolleger stått på for å skape julestemning i desember. «Rett og slett imponerende!», skriver innsender. (Foto: Privat)
JULELYS: Kontoret til Nettpatruljen i Finnmark ser pyntet med lyslenke og en koselig nissekopp. (Foto: Privat)
JULEPYNTET BIL: Da en ansatts Ford Fiesta stod parkert i politigarasjen i en uke, slo kollegaene ved Vest-Lofoten lensmannskontor seg løs og pyntet den i pakkepapir. (Foto: Privat)
INNPAKKET: Innsender, som selv er eier av bilen som ble pakket inn, forteller at kollegene ved Vest-Lofoten lensmannskontor hadde utført «veldig forseggjort og grundig arbeid». (Foto: Privat)
FARGERIKT OG FINT: Julepyntet kontor hos Koordineringsavsnitt 2 i Politiets Utlendingsenhet. (Foto: Privat)
NISSEMORS KONTOR: Da Koordineringsavsnitt 2 hos Politiets Utlendingsenhet hadde «Secret Santa» ble et kontor gjort om til Nissemors eget kontor, og måtte selvfølgelig få eget skilt. (Foto: Privat)
NISSEMORS KONTOR: Koordineringsavsnitt 2 hos Politiets Utlendingsenhet pakket inn hele Nissemors kontor. (Foto: Privat)
JULETRE I ORKANGER: «Yngstemann fikk ansvar for vanning. Eldstemann hadde ansvar pynting», melder innsender, fra etterforskerkontoret på Orkanger. (Foto: Privat)
SØTSAKER: Et bord med nisser, søtsaker og julestjerne skaper julestemning. Innsender melder om at julegodtet var «til stor glede for gribbene ved Hammerfest politistasjon». (Foto: Privat)
JULESTRØMPE: På Hønefoss politistasjon har noen hengt opp julestrømper på døra til inntekt for PB1-etterforskere. (Foto: Privat)
KREATIVT: Digitalt politiarbeid Trøndelag laget sitt eget juletre med stor kreativitet. (Foto: Privat)
JULESTJERNER: Arresten i Skien er pyntet til jul. Det lyser opp hverdagen til de ansatte. (Foto: Privat)
JULETRE: Arresten i Skien har også sitt eget lille juletre. (Foto: Privat)
PAKKEKALENDER: IKT-seksjonen ved Politihøgskolen har de siste årene hatt en pakkekalender som leder ordner. Pakkene blir hengt i en gammel treski. «Alle gleder seg veldig til dette hvert år og det er en koselig førjulsaktivitet som skaper hygge og kos», skriver innsender. (Foto: Privat)

Pepperkakeby, Nissemors kontor og innpakket bil: Se politiets julekontorer!

Julestemningen har nådd politikontorene i det ganske land.

Jobber du i politiet, og har du eller dine kolleger pyntet kontoret til jul?, spurte vi, og ønsket bilder av politiansattes julekontorer. Resultatet lot ikke vente på seg. Over ser du et knippe julepyntede kontorer, som alle bringer julestemning på hver sin måte. 

Til toppen